En sån dag igår, det var rena rama snurren! Jag hade huset fullt med folk som hämtade saker och möbler som jag inte kommer att få användning för i en ny lägenhet så småningom.

Denna dag var också den då Frasse fick en ny chans. Kanske var det slumpen som gjorde det? Jag åkte iväg till veterinären strax efter kl 11 när de öppnat, det var fyra hundar före Frasse i kö för diverse behandlingar. Jag insåg snabbt att jag inte skulle hinna vara hemma till kl 12 då Åsa skulle dyka upp, så jag vände och åkte tillbaka igen.

Katten får följa med till nya lägenheten, sen får vi se hur det går. Det finns en veterinär tvärs över gatan vid den temporära lägenheten om det skulle krisa.

Den snurriga dagen kan ses nedan:

Nu måste jag komma igång igen, för tiden springer iväg och det kommer att snurra rejält idag också! I morgon går flyttlasset till magasinering…

Etiketter: ,