Igår var en sån där dag när det blev massor gjort, som vanligt så får jag tacka Åsa för hjälpen. Hon kom och hämtade mig vid 11-tiden och vi körde ut till huset för att köra sista lasset till lägenheten, nå dammsugaren återstår som får vara kvar tills flyttstädningen är avklarad. Något som inte var avklarat var rensning av kyl och skafferi, det hade jag sparat till sist. Vi kastade massor med gammal mat och sorterade avfall som skulle gå till återvinningsstationen. Två vändor dit blev det, sista gången med gammal målarfärg och dylikt. Fast vi gjorde ett avbrott efter första körningen för lunch på stamlokuset i Santo Domingo, bostadsområdet på andra sidan motorvägen.

Klockan 17 var jag tillbaka i lägenheten och det känns så bra att jag inte behöver återvända till huset förrän på måndag eftermiddag, så mycket fick vi gjort. Jag skyndade mig att lassa in matvaror i kylen, för en timme senare var det dags för bridgespel hos mig, det första i den nya lägenheten. Det var trångt, men hjärtligt och tjejerna hade med sig en massa goda tapas som vi mumsade på. Tack för en trevlig kväll!

Idag skall jag småplocka lite och försöka ta det lugnt fram till skandinaviska julbasaren som startar kl 15. Jag tror det är elfte eller tolfte året som jag tar foton för detta evenemang. Denna gång har jag gångavstånd dit.

Jag var verkligen trött när jag gick till sängs igår, så disken från igår står och väntar på mig. Det är hög tid att ta tag i den nu…

Etiketter: , ,