No future, no future…

Ja, skall man tolka extreama punkrockbandets Sex Pistols text så får man väl anta att dom har rätt! Jag fick ett samtal från engelska ”Pension Service” för någon vecka sen. Igår fick jag en kopia på beslutet. De har hållit på att räkna sen april och precis som i Sverige existerar ingen änkepension, jag kommer att få utbetalt en engångssumma på £ 187,46.Den här summan är som ett hån mot undertecknad!! Det måste ha kostat betydligt mer bara att räkna ihop den.

£ 3,56 a week from 15 okt 2009 – 15 april 2010, increased to £ 3.65 from 18 april – 13 okt 2010. Dom tror man skall koka soppa på spik eller nått. Det påminner om mjölkersättningen som min svenska väninna fick som barnbidrag i Portugal.

Om man bortser från England så går det framåt. Har betalt sista månadshyran och sagt upp kontraktet och betalat första elräkningen. Kostnaden för den sista är ca 5% om man jämför med huset, jag är hur nöjd som helst….

Etiketter: , ,