Igår åkte julen ut, i alla fall hos Skandinaviska klubben i Madrid. Jag blev inbjuden till julgransskakning hos Larserik och Mercedes som utomstående och blev varmt välkomnad av alla. En sån gästfrihet och ett sådant julbord! Det var så gott, men nu känner jag att allt som är förknippat med julmat återkommer först i december. Jag fick en jättefin sidenscarf och blev placerad vid honörsbordet. Något lurt ligger bakom denna fina lunch för min del, styrelsearbete kanske.

Förra gången jag var hos Larserik och Mercedes var för en herrans massa år sedan. Deras dotter fyllde 18 år och hade en stor fest på restaurante Teatriz, i närheten. Fotouppdraget var mycket svårt, tonåringarna befann sig i mörkret i källaren och jag fotade på måfå mot en svart vägg. Jag tror jag lyckades hyfsat bra i alla fall.

Andra roliga uppdrag jag har haft med Larserik är att åka in till restaurangen Casa Lucio i Cava Baja. Där hade Carl-Fredrik Reuterswärd precis signerat gästboken med en pistol. Och där kom jag för att föreviga det hela.

I morse åkte jag ut till sjukhuset igen, hade en ”cita” med en neurolog. En mycket sympatsisk kvinlilg läkare tog emot mig och jag har fått tid för att göra ett micrograma/på svenska Elektromyografi. Sen återstår att se vad dom kan göra.

Jag känner mig spontant bättre efer min nya medicinering jag fick i måndags, ett alernativ till betablockerare. Jag hoppas att detta håller i sig…

Etiketter: ,