Det här kommer att ta tid, det inser jag. Men den stora fördelen är att jag faktiskt inte har någon brådska nu. Allt (för mycket) är på plats och jag kan gå och skrota och ta det lugnt, ta en kartong i taget och växa in mig i nya lägenheten.

Jag kämpar på med mitt höga blodtryck, men en sak är säkert. Det har förbättrats sen jag lämnade det gamla och kom hit. Trycket är inte bra, men det tar väl tid för medicinerna att verka också. I morgon kl 16 skall jag till sjukhuset för att få en holsterapparat igen. Denna mäter enbart blodtryck och jag kommer att få en grunka på armen för att mäta under 24 timmar, sen skall jag träffa kardiologen dagen efter. Det känns så bra att fått upptäckt detta sista hälsoproblem också, och för dessa åkommor finns ju mediciner.

Vid lunchtid hade jag besök av goda vänner, H+I. De kikade runt och jag tror att de tyckte jag hade hittat något bra. H skall hjälpa mig att få upp platt-tv:n på väggen framöver. Det tror jag är en bra lösning.

Vi gick till samma restaurang där jag käkade sallad igår. En utmärkt urspansk krog med god, hemlagad mat. Vi tog grillade grönsaker till förrätt att dela på, sen valde jag anka, hur gott som helst!

Jag funderar fram och tillbaka över mitt framtida kontor. Well, det är har jag skriver just nu. Inser smått och smått att det faktiskt bara får vara kontor, nada más! Det viktigaste är ju att jag skall kunna jobba drägligt.

Nå, i morgon är en ny dag, nya kartonger återstår att öppnas och sakta men säkert växer jag mig in i lägenheten…

Etiketter: , ,