Jag har fått jättefin hjälp idag från Håkan och Ingela, tusen tack! Ytterligare några kartonger mindre, framför allt som den stora kinalampan kom upp i taket. Tyvärr har vi inte lyckats få den att lysa, men jag måste ändå kalla på en elektriker så småningom. Då får han kolla om det finns någon ström i ledningarna till taket.

Äntligen finns det plats att sitta på i den gustavianska soffan, där har en spegel legat sen jag flyttade in på eftermiddagen den 25:e januari.

En matta som hängde i trappan mellan våningsplanen i huset hade jag tänkt att lagra permanent. Den kom med hit trots markeringen ”permanente”. Tur var väl det kanske, för nu pryder den den tråkiga väggen på kontoret. Håkan är vig som en panter och har hjälpt mig att få bort massor idag!

Efter Håkans framfart med borrmaskinen var det hög tid för lunch. Vi åt traditionellt spanskt, bl a knaperstekt spädgris som smakade jättebra.

I morgon skall jag för första gången på rehabilitering för vänsterarmen på sjukhuset. Det skall bli spännande att se vad de kommer att göra/har för åsikter. Nu går jag ju redan hos en osteopat för behandling, men jag kommer att gå på denna första tid för att se vad de har att säga. Sen får vi se vad som händer. Jag kommer inte att operera mig så länge jag kan undvika det i alla fall.

I övrigt i veckan så fortsätter flyttbestyren. Jag organiserar kartonger som skall tillbaka till möbellagret och jag har en massa tomkartonger som står i trädgården. Verkligen urtrist. Jag har hittat åtminstone två kartonger till som aldrig skulle komma hit från början, men det är ju inte lätt för flyttföretagen heller.

Jag borde ta fram dammsugaren nu för att städa upp efter borrningen, men det får vänta. Jag har ingen brådska…

Etiketter: , , ,