Det var ett härligt ögonblick när La Sal de la Tierra kom på lördagen och hämtade lite saker. Äntligen behövdes ingen snitslad bana för att ta sig från sovrummet till vardagsrummet med risk för att snubbla på kartonger. Dessvärre kunde de inte ta alla blöta tomkartonger i trädgården eftersom de skulle vidare och hämta upp mer möbler i Madrid. De hjälpte mig i alla fall att få bort kartongerna som har belamrat soffgruppen ute i trädgården.

Jag gick ett par rundor med tomkartonger till återvinningsstationen (den ligger förresten precis framför det rivna huset) både under lördagen och söndagen. Tar jag ett par kartonger varje dag så tar de ju slut förr eller senare.

Igår kunde jag äntligen städa ordentligt i den lilla kombinerade matsalen/gästrummet. Nu ser jag fram emot när flyttfirman kan hämta det som skall tillbaka till möbelmagasinet, förutom några kartonger och mattor är det en säng och två sängbord. Det är fortfarande ingen ordning i kontoret i och med att en säng står lutad mot garderoberna, så där får det bli sista prioritet.

För någon timme sen ringde min järnhandlare och talade om att en tallriksupphängare jag beställt har kommit. Så det blir att ta ett par tomkartonger till återvinningen och sedan besöka järnhandeln.

I morgon bitti kommer en kvinna som har hand om den höga muren i min trädgård. Den tillhör ”bostadsrättsföreningens” omsorg och hon brukar bespruta och klippa. Hon har även hjälpt till i min trädgård för en billig penning och jag vill gärna fortsätta anlita hennes tjänster. Fortfarande har inte någon trädgårdsarkitekt hört av sig, jag får väl ringa och påminna för nu närmar sig tiden när det är dags att plantera i krukor. Det ser jag verkligen fram emot.

Etiketter: ,