Allting går i ultrarapid hemma, jag har ingen riktig ork och blodtrycket som hoppar upp och ner tar på krafterna.

I fredags hade vi tjejlunch i stan, vi blev inte så många som väntat, bara 5 stycken, men vi hade det jättetrevligt ändå och åt mycket gott. Vi testade en ny restaurang, El Plató, en festlig restaurang där man kunde se nyhetssändningar från Intereconomia live genom en glasruta vid bordet. Jag fick sen skjuts hem och passade på att visa min lägenhet. Det behövdes ingen mer mat den dagen, för maten var mycket riklig.

Igår höll jag mig mest hemma och donade lite här och var. Jag gick bara ut en kort sväng för att handla och fick med mig årets första jordgubbar hem. Verkligen goda och söta. Jag fick lite gjort i trädgården, jag tog mig ann citronträdet, en av de få plantor jag hade med mig från huset. Det har farit ganska illa av två flyttar, i den lilla lägenheten jag hyrde tappade den nästan alla blad och vid flytten därifrån gick flera grenar av. Jag hoppas att det kommer igen efter min beskärning.

Jag avslutade arbetet ute med att ta fram borrmaskinen för att sätta upp keramiktallrikar som dekoration på fasaden. Sen hände inte mycket mer den kvällen.

Ikväll är vi bjudna på avskedskalas hos goda vänner. De flyttar tillbaka till Sverige efter 22 år i Madrid. Jag kommer att sakna dom, men eftersom de flyttar till Skåne så finns det säkert en chans att träffa dom där. Det var för övrigt mannen vi skall till ikväll som försökte hjälpa mig att påskynda processen med att få fram obduktionsprotokollet som en domare i Madrid satt på i två månader! Obduktionen gjordes dagen efter dödsfallet och jag var beroende att detta protokoll för att få ut livförsäkringen. Bedrövligt!

Etiketter: , ,