Igår blev det trädgårdsarbete för hela slanten, något som jag hade sett fram emot. Klockan 9 på morgonen kom Karin och Carmen med alla plantor och vi höll på fram till tvåtiden med planteringen.

Precis när de var på väg att lämna så kom poolkillen som skulle gå igenom att allt är ok och visa mig hur rengöringsverket fungerar. Han tyckte att vi skulle tömma poolen, måla om och behandla med antialgmedel, sen skall vi förbättra med en timer så att det är lättare att programmera vilka tider rengöringsverket skall köras. Jag tyckte det lät som en utmärkt idé och han skall komma med en offert i veckan.

Vid femtiden när affärerna öppnade igen efter lunchstängningen gav jag mig ut på jakt efter teakolja, jag fick till sist tips om en färgaffär där jag köpte 2 liter olja samt penslar.

Efter att jag slipat ett litet bord och armstöden på solstolarna så började jag städa i den hörnan, men sen kom jag inte längre, jag blev för trött.

Det är väldigt smutsigt överallt efter planteringen så det givna på agendan idag är fortsatt städning, sen återstår slipning av matbordet och armstöden på fyra stolar och sist, men inte minst inoljning. Jag har ju morgondagen på mig också, så jag tar det i den takt jag orkar.

Etiketter: ,