Hoppas på semester, när det nu blir. Mår fortfarande inte bra, har konstant ont i hjärttrakten, samt i vänsterarm. Dels den gamla skadan med den klämda ulnarisnerven från armbågen och det nya skräpet som har hållit på i någon månad. Det ”kryper myror” genom olika ådror upp och ner från axeln till tummen, och jag skulle uppskatta att min ork i vänsterarm till en tredjedel av normalt.

I onsdags förmiddags åkte jag till mitt gamla bostadsområde och spelade bridge, dessförrinnan åkte jag till Banco Popular EN GÅNG TILL, med alla arvspapper, jag sade till på skarpen att de nu skulle ordna så min mans namn försvann från alla konton och fonder. Skärper de sig inte nu så skall jag fråga efter ”hoja de reclamaciónes”, en sort blankett där man kan fylla i klagomål.Antar att det måste finnas en sån för banker också.

Klockan 4 hade jag tid hos sjukhuset La Zarzuela. Jag tog taxi dit i god tid, helt i onödan, för jag blev inte inkallad till doktorn förrän 16.30. Jag fick betablockerare för att få ner min för höga puls, en timme trodde han att det skulle ta. Gick sen ner till röntgenavdelningen och blev inropad efter ca 1 timme. Pulsen var fortfarande för hög, så de gav mig blockerare intravenöst. Annars gick undersökningen bra tror jag, när det släppte på kontrastvätskan så kändes det som jag hade kissat på mig, den gick med värme så snabbt genom kroppen rakt ner till urinblåsan, men det var bara inbillning. Jag var helt torr när den relativt snabba röntgen var slut.

Igår tog jag det lugnt, tog lunch på närmaste kinakrog och fick så mycket mat över så att jag fick med mig en burk nudlar hem. På kvällen tog jag ett underbart bad i poolen, lade mig i en av solstolarna för att torka upp lite, jag somnade som en stock och jag hann njuta av madridhimlen, Frasse väckte mig tack och lov, annars hade jag somnat där över natten.

Idag har jag inte gjort mycket, var och handlade lite på förmiddagen så att jag har mat över helgen. Nu är det lugna puckar som gäller…

Etiketter: , , , ,