Trots min trötthet, vet inte om det beror på antibiotikan eller blodtrycket som ligger lite för högt hela tiden så fick jag lite saker uträttade igår.

Jag ringde städfirman jag blev tipsad om och de kommer i morgon bitti och städar hela huset, det skall bli underbart för det behövs. På onsdag i nästa vecka kommer jag få fönsterputsning in- och utvändigt i hela huset. Även detta en nödvändighet. Rutorna är så smutsiga så man knappt ser ut när solen skiner.

På förmiddagen kom en kille som hjälper mig att ha koll på huset när jag inte är på plats, det var han som t ex upptäckte rörläckan i tvättstugan i maj. Jag har en toalett som ständigt står och rinner, mycket irriterande, samt att det har börjat droppa från varmvattenberedaren i gäststugan, något som också måste åtgärdas.

På kvällen fick jag besök av Anne-Marie, det var inte länge sen hon sov över hos mig i Madrid. Så det blev första återseendet på svensk mark. Trevligt! Jag hade husvisning, sen gick vi ut i trädgården för att plocka plommon. Ju mindre plommon, desto bättre. De flesta bara trillar ner på marken nu.

Vi avslutade med god middag på hotell Kullaberg:

Vi blev proppmätta båda två, så när A-M körde hem igen så lade jag mig i tv-soffan och låg och slumrade resten av kvällen.

Idag blir det lugna puckar, jag skall in till Höganäs och besöka bankomaten, måste ju ha pengar för att betala för städningen i morgon. Sen är det mycket troligt att jag handlar lite fler kantareller för att göra en god toast ikväll.

Etiketter: , , ,