Idag fick jag hjälp av en ekonom på makens jobb med ett besök på banken. Jag hade inte kontaktat dom än i och med att det inte är något stort konto. I princip är det jag som står för ett lån på vår solenergiinstallation på huset, men maken hade även ett par fonder. Till min glädje stod även jag på fonderna till hälften. Det är därför inget problem för mig att disponera halva kontot till arvsfrågan är utredd. I princip behöver jag bara ha koll på kontot så att det finns pengar för de månatliga dragningarna på lånet. Om jag får sålt huset såsmåningom så får man se över om de kommande ägarna kan ta över lånet, i värsta fall så får jag betala av det tills det löper ut år 2012.

Efter banken åkte vi till Volvo i ett försök att reda ut om jag kan säga upp kontraktet på en bil i förtid. Dessvärre var inte mannen vi skulle tala med där idag. Så jag gav alla papper till min följeslagare och han skall göra ett försök att kontakta Volvo per telefon i morgon.

Mina sömnproblem gjorde sig påtagliga idag. När jag skulle gå ut på gatan för att vänta på makens kollega, hade jag bara handväskan och en soppåse med mig, portföljen med alla viktiga papper hade jag glömt i huset. När vi skulle svänga av motorvägen till Volvo så visade jag på fel avfart, 17 istället för 16, vilket innebar att vi fick snurra runt en bra stund innan vi hittade rätt. Ändå har jag varit på Volvo många gånger. Hoppas sömnen blir bättre i natt!

Etiketter: , , ,