Jag försöker att kämpa på, även om det är tungt. Idag har jag skrivit en sida när det gäller bouppteckning i Sverige, här kommer det med all säkerhet ändringar. Jag skickade in pappren idag, så fort jag har nyheter i de byråkratiska vändorna så återkommer jag.

Annars har den spanska långhelgen varit enormt fin, dagen efter begravningen åkte jag över till svenska grannar med resterna från det som cateringfirman lämnade kvar. Vi åt jättegott, och när jag kom hem så sov jag jättebra.

Igår blev jag inbjuden till lunch hos vänner, det är dessa fina tillfällen som gör att jag överlever. Men, just ni i skrivande stund så mår jag dåligt. Vet inte om det beror på all tilltagande julreklam eller vad det nu kan vara. Vi hade som vanligt planerat en antijul i år i Egypten, men nu får det bli som det blir. Har en Sverigeresa bokad den 20 december…

Etiketter: ,