Idag fick jag ett telefonsamtal från cateringfirman om att checken som jag skrev i söndags hade studstat. Jag har mao akuta likvididetsproblem i Spanien som jag måste lösa snabbt som bara den. Problemet är att allt tar sån tid!!

Med hjälp av makens sekreterare kontaktades domstolen där obduktionsprotokollet skall hämtas idag igen, och beskedet var detsamma. Ring om en vecka! Nu börjar jag bli allvarligt orolig. Har dom slarvat bort det i alla pappershögar på vägen? Det känns fruktansvärt jobbigt med väntetiden, för det första vore det skönt att få ett reellt besked, jag verkligen vill veta makens dödsorsak, inte spekulera. Dessutom är jag beroende av odbuktionsprotokollet för att få ut en livförsäkring i Sverige.

Ja, det har varit en fruktansvärd dag, måste ringa spanska banken det första jag gör i morgon. Dessutom har skickat ett mail till min svenska bank. Dom får faktiskt försöka att skicka över mitt nya kreditkort till Spanien vare sig dom kan eller ej. Så svårt kan det väl inte vara…

Etiketter: ,