Ibland är det bara att inse att man inte hinner med allt som avsetts och idag var en typisk sån dag. Jag väntade på den sista nya mäklaren kl 10, men när han inte hade dykt upp när jag väntat en halvtimme så ringde jag upp honom. Han menade att vi skulle höras av idag och sen bestämma tid på måndag. Jag är medveten om att jag är snurrig, men på måndag har jag tid för återbesök hos läkaren och i mitt anteckningsblock hade jag skrivit jueves (torsdag) kl 10.00 tydligt. Nå, han kom kl 12.00 idag istället, eftersom det är en av de största mäklarna i stan och även erbjuder lägenheter att hyra så kan det nog vara bra att finnas med hos dom.

Jag hade för avsikt att åka in till min bank i Madrid eftersom de har eftermiddagsöppet och börja diskutera dokument jag kommer att behöva från dom inför den spanska bouppteckningen. Men nu får det vänta till nästa vecka. Jag skall nämligen in till stan i morgon bitti och få hjälp med leasingvolvon som jag har försökt bli av med hela tiden. Fortfarande fattas arvsdeklarationen, men det är lika bra att börja med pappersexercisen. Leasingkontraktet löper ut den 11 februari.

Sen skall jag öppna ett nytt bankkonto i annan bank, mitt nyöppnade konto på Banco Halifax får löpa på tills jag lyckas sälja huset någon gång i framtiden. Där har jag lyckats få över de viktigaste autogireringarna, som telefon, mobil, internet osv, och min blygsamma spanska pension kommer in på just detta konto. Jag vet inte vad jag skulle göra utan makens jobb som ställer upp så mycket och hjälper mig, de är guld värda.

Istället för att åka in till Madrid har jag organiserat alla Volvopapper inför morgondagen, jag kom även på att det kunde vara bra med ett foto på den aktuella kilometerställningen, det har jag skrivit ut nu. Sen har jag suttit och fått koll på alla årets verifikationer på företaget. Det är momsredovisningen för sista kvartalet samt för hela året som skall in den siste januari, och här tror jag att allting stämmer, även här hjälper mig makens jobb, fantastiskt!

Om en knapp timme är jag inbjuden till en väninna för att se på Sydafrikabilder och äta middag, det skall bli trevligt. Det känns bra att jag har ryggsäcken ordnad med alla dokument för morgondagen, för jag måste lämna tidigt. Jag tar buss och metro in till stan och skall finnas på plats kl 9.

Etiketter: , , , , ,