Idag har jag bestämt mig, nu skall banne mig alla pappershögar bort och sorteras in snyggt i pärmar eller plastmappar. Jag har redan skickat ut in inbjudan till bridgespel hos mig nästa vecka. Jag har inte kunnat ha bridgen på över tre månader på grund av alla papper som har stått mig över huvudet.

Jag känner mig riktigt ”fit for fight” för att uträtta detta i dag och i morgon, anledningen till att jag hinner är att viktiga möten har blivit skjutna på tills nästa vecka. Tisdagen är den viktigaste dagen av alla, det är då som jag skall in till notarien i min kommun med två vittnen och skriva under arvsdeklarationen, la declaración de herederos. När deklarationen väl är gjord så kan jag börja med jobbet med att ändra bankkontona i mitt namn, skriva över bilarna mm, mm.

I morgon förmiddag kommer en av de största mäklaragenterna med representanter för sina olika kontor och tittar på huset och det hade varit underbart om alla papper kunde vara organiserade till dess. Nej, dags att börja sortera…

Etiketter: , , , ,