I går fick jag två glädjande besked, ett av dem gör att jag snart kommer att hålla mig flytande ett tag till, det andra är att jag kommer få hjälp från oväntat håll med en svårlöst knut som jag inte klarar av att lösa upp själv. Efter dessa besked så gick luften ur mig och jag har börjat märka en trend när detta sker. Antingen när det kommer positiva besked eller när det kommer negativa bakslag.

Därför kom jag av mig helt med papperssorteringen, jag orkade heller inte börja titta på ett försäljningskontrakt på bilen. Det sistnämnda gjorde jag i morse istället och jag har mailat iväg det till köparna.

Om någon timme kommer en väninna och hämtar upp mig, vi skall åka iväg och äta lunch, asiatiskt blir det. Det ser jag verkligen fram emot. Jag slarvar fortfarande med maten när jag är ensam hemma och det skall bli skönt att komma utanför huset lite.

Etiketter: , , ,