Jag började gårdagen med att maila över alla dokument jag har hittills avseende den kommande spanska bouppteckningen till mina nya advokater, det gäller dokument på bilarna, tillgångar och skulder på banker mm, mm.

Senare på dagen började jag frysa och fick ont i musklerna, tog tempen och insåg att jag hade fått feber. Jag kröp ner under duntäcket i tv-soffan och låg och småslumrade framför dumburken hela eftermiddagen och kvällen. På kvällen började jag svettas i stället, kanske det är ett gott tecken. Jag hittade en gammal förpackning med Frenadol, vars huvudingrediens är paracetamol. Kanske att medicinen gjorde susen för nu på morgonen är jag i alla fall feberfri även om jag känner mig lite matt.

Jag vet inte vad dagen bjuder på idag, det är dimmigt och grått ute, så om jag inte måste bege mig ut så finns det alltid massor att sortera med hemma. Skall börja ta skåp för skåp och kasta gamla grejer. I morgon är en av dagarna när soptunnorna töms. Jag skall också maila min bankkvinna på Banco Halifax och be henne annullera mitt visa- och direct debitkort. I morgon flyttas nämligen företagskontot till Banco Popular.

Etiketter: , , ,