Igår eftermiddag så gick luften ur mig. Febern som gjorde sitt första försök att attackera mig i söndags kom tillbaka, och jag kröp ner under duntäcket och gjorde minimalt av aktiviteter under resten av dagen och kvällen.

Jag hade feber när jag vaknade i morse också, så idag blir det att vila och ta det lugnt. Det är ju inte konstigt att kroppen protesterar, jag har jobbat dygnet runt i snart fyra månader med denna byråkratiska soppa. Jag är förvånad att jag inte drabbats av förkylningar och dyligt tidigare. Men jag har tagit multivitaminer varje morgon för att försöka bromsa sjukdomar.

Idag väntar jag med spänning på vad Banco Halifax kommer fram till avseende sin totalt felaktiga bedömning när det gäller ett avtal vi skrev på i torsdags med amorteringsfrihet på hypoteket på huset. Än har jag inte hört något…

Etiketter: , , ,