Jag fick inte gjort hälften av vad jag hade tänkt uträtta igår. Den enkla anledningen är att jag övertalade mig själv att ta det lugnt och vila. Jag kan inte hålla på att jobba hela tiden, för då sliter jag ut mig.

När jag läste i ett nyhetsbrev att Telia utnämnts till 2009-års Fair Shop för att de var bäst på att hantera klagomål hos Fairshopping så kom jag på att jag fortfarande har lite otalt med Telia. Jag postade för första gången ett klagomål på denna utmärkta portal. Jag vill se om Telia lever upp till sin utnämning.

När man har postat sitt klagomål så går detta vidare till berört företag för att få in svar. Klockan börjar ticka. Så snart som företaget har svarat så stannar klockan. Användarna kan sedan se hur lång tid det tog för företaget att svara, betygsätta svaret (en skala mellan 1–5) samt tillsammans med andra användare kommentera inlägget, företagssvaret samt ämnet i sin helhet. I skrivande stund så står det att jag väntat på Telias svar i 19 timmar. Nu begär jag ju inte att få något svar under en helg, men det skall bli spännande att se hur länge det tar och framför allt vilket svar jag kommer att få.

Hade jag vetat att Fairshopping fanns när jag började stångas mot Telia, Bredbandsbolaget och Tele2 i Sverige så hade det nog besparat mig många, många timmars sittande i telefonköer och mailande fram och tillbaka. Nu löste det sig ju till sist i och med bloggen. Bedrövligt men sant.

Vi får se vad denna söndag bär med sig. Jag kommer nog att få lite mer uträttat än i går skulle jag tro.

Etiketter: , , ,