Igår var jag bjuden på lunch hos goda vänner. Vi satt ute i lä och vintersolen värmde riktigt gott. Det var första lunchen utomhus i år. När jag satte mig i bilen för att köra hem vid 16-tiden så varnades det för snö idag på de elektroniska skyltarna vid motorvägen och man uppmanades att åka kommunalt. Jag hade svårt att tro på budskapet när jag såg det, men nu snöar det för fullt. Jag tror inte längre på global uppvärmning, snarare är vi på väg mot en ny istid.

Jag har ett brev som jag borde åka till posten med, men jag tror det får vänta. Snön har nämligen börjat lägga sig, hos grannen ser jag en kille som sprider salt. Nackdelen med snön är att man inte får någon post heller, det finns inga vinterdäck i Spanien.

Mitt klagomål hos Fairshopping avseende Telia som jag skrev om igår fick ett snabbt svar från företaget. En dag och åtta timmar. Jag hade inte räknat med att få ett svar under helgen, så jag är imponerad. Jag har nu fått svaret varför jag inte får aktiveringskoden till Telias ”Mina sidor”, se villkoren för dessa. Det beror på att jag inte är skriven i Sverige. Känns det igen?? Jag tycker att det är fullkomligt absurt. Även om jag har fått svar så innebär det inte att jag är nöjd med det, jag har nu postat en uppföljning.

Jag har kaffe och mjölk hemma och det finns mat i frysen så jag klarar mig om jag skulle bli insnöad. Bara det inte blir som för ett drygt år sen, när snön låg kvar i en dryg vecka. Mer läsning om när Kung Bore drabbade Spanien finns på min andra hemsida, Ett annorlunda Spanien.

Etiketter: ,