I morse vaknade jag kl 4, sen var det omöjligt att somna om. Jag hade inte tagit sömnpiller på tre nätter och gjorde ytterligare ett försök utan mediciner i natt. Det gick inte så bra. Kanske att det beror på att jag väntar på viktiga besked denna vecka, arvsdeklarationen skall vara klar för avhämtning och då kommer jag att få massor att göra. Besök på banker för att häva frysta konton, skriva över bilarna i mitt namn och sist, men inte minst besöka advokaterna, så att de kan ta tag i bouppteckningen på riktigt.

Idag fick jag ett mail från svenska ambassaden, de tror att mina två papper från begravningsbyrån skall räcka för utförsel av urnan senare i vår. Jag har även fått intyget om dödsfall i utlandet från dom som skickades till UD, skatteverket och försäkringskassan den 5 november.

Strax skall jag till posten och posta viktiga brev, samtidigt brukar jag fråga om dom har någon post till mig, det är det mest effektiva sättet att få den eftersom den har en förmåga att försvinna på vägen vid utdelningen. Jag vet inte hur många gånger jag har fått brev till grannar i min brevlåda.

Ikväll kommer jag troligtvis att bli av med alla påsar och resväskor med kläder som återstår. Det skall bli otroligt skönt att bli av med dessa!

Etiketter: , ,