Det eviga regnandet utan uppehåll är riktigt enerverande. Jag hade gärna varit i trädgården och jobbat lite i helgen, men regnet gör att man tappar sugen. Enligt Weather Underground verkar det dock bli en ljusning fr o m i morgon, låt oss hoppas att det stämmer.

Igår var vi närmare 50 svenskar och spanjorer som träffades på Restaurante Albufera för att äta Cocido Madrileño. Denna husmanskost från Madrid är enormt mättande, det känns som man inte behöver äta något på en vecka efteråt. Tusen tack till Lisen som bjöd in oss!

Idag skall jag sätta mig och försöka knäcka lösenordet på en laptop som en väninna skall få ärva. Jag har inte använt den på över ett halvår och jag var spiksäker på att jag använde rätt lösenord, men kom sen på att det var ett annat. Då var jag redan utelåst och jag blev uppmanad att kontakta administratören. Administratören, det är jag det!

Bland övriga saker som skall uträttas idag är att tömma poolen på några decimeter med vatten, den håller nämligen på att svämma över. Sen är det fler garderober som skall rensas från skräp, jag rensade igår morse innan lunch. Men det finns mycket kvar att ta tag i. Sen skall jag åka och handla lite, mjölken är slut och jag skall se om jag kan hitta något lättare till lunch idag. Efter gårdagens frosseri så gäller det att hålla igen.

Etiketter: