Jag har precis blivit av med en laptop som jag har sålt för en billig penning. Äldre datorer har inget större värde, men denna blev riktigt trevlig sen jag rensat den. En väninna har köpt den och jag hoppas att hon blir nöjd.

Bridgespelet idag gick riktigt bra, jag kom etta trots att vi missade att bjuda hem en lillslam i hjärter.

Jag har inte rört i oredan i källaren sen jag kom hem vid sen lunchtid, men nu har jag press på mig. Jag fick ett samtal i eftermiddag från en av mäklarna som hittills inte har hört av sig. De kommer vid halv tvåtiden i morgon eftermiddag, så i morgon bitti lägger jag på ett kol. Det måste se hyfsat ut när det kommer spekulanter.

Jag fick ett positivt besked i morse. Jag får besök på fredag från Stockholm och de stannar en vecka. Jag ser verkligen fram emot att få lite folk i huset, det skall bli jättekul! Eftersom det är helgdag på fredag, fars dag, så innebär det att jag åker till affären i morgon för att handla mat inför besöket.

Den svenska papperskvarnen mal långsamt, speciellt skatteverkets dito. Jag fick ett mail idag från makens huvudkontor. De hjälper mig att ompröva ett beslut om Sink-skatt. Jag fick en fråga om jag har hört något. Icke som icke. De skickade en fråga vidare till handläggaren. Ärendet ligger fortfarande på kvinnans bord, men hon skall försöka lägga det längre upp i sin hög av ärenden. Har jag tur så händer det något om ca två veckor. Vamos a ver – låt oss se! Bedrövligt! 👿

Porten nere vid gatan spökar fortfarande, för mig! Jag har begärt att få en offert för en ny motor, för att lämna den manuellt öppen innebär en stor risk. Den fungerar perfekt för besökare, men vägrar att stänga sig för undertecknad. Så här kan jag inte jag inte ha det. Jag måste kunna ha porten låst när jag lämnar huset, samt under nätterna.

Nej dags att käka lite chicken-wings. Måste försöka att få i mig lite mat…

Etiketter: , , , ,