Jag tog en time out igår. Jag bara kände att jag behövde en paus, och jag lyckades i sista stund avstyra brigdespelet hos mig idag. Både bridgebordet och det vanliga bordet är fortfarande belamrat med prylar som skall sorteras. Nu blir det spel hos en väninna istället.

Det enda vettiga jag gjorde igår var att åka och handla mat. Den automatiska porten ut till gatan spökar fortfarande för mig. När jag körde så vägra den att stänga sig igen. Jag lät porten vara öppen och passade på att gå in till firman som hjälpt mig för att meddela att Gigi nog behöver försöka fixa kretskortet trots allt. När jag kom hem så var porten stängd och den öppnade och stängde sig normalt. Ringde snabbt till firman för att avstyra deras besök på eftermiddagen, vi får väl se hur länge det dröjer innan porten strejkar igen.

Under eftermiddagen satt jag ute i trädgården och njöt av det underbara vädret. Vårsolen är riktigt stark och värmer gott. Dessvärre har de lovat regn i morgon och det lär hålla i sig hela helgen. Nu är tiden som man gödslar i trädgårdarna, så på det sättet gör regnet säkert nytta.

Vi får se om jag har lite ork i eftermiddag att fortsätta sorteringen och rensningen, det återstår att se.

Etiketter: ,