Det doftar gott i köket, på spisen står sakta och puttrar en spansk potatisomelett – Tortilla Española. Jag gör en rejäl portion som räcker ett par dagar, och det finns inget bättre än en ljummen bit tortilla på en bit bröd till frukost.

Mina vänner ligger och sussar fortfarande, vi gick till sängs ganska sent igår. De kom vid 20.30-tiden och efter en snabb husesyn åkte vi över till bostadsområdet Santo Domingo på andra sidan motorvägen. Där beställde vi tapas på stamlokuset, och vi var alla rejält mätta och nöjda när vi var färdiga.

Katterna är överlyckliga, det har nämligen kommit två kattälskare till huset, och de fick många smekningar och klappar igår och mer fjäsk lär det bli under veckan.

Precis som igår så är det grått och trist och risken för regn är överhängande. Ingenting för dagen är planerat än, vi får väl se vad vi kommer fram till under frukosten.

Etiketter: