Så är det snart helg, men det innebär inte att pappersexercisen tar slut. Den största skillnaden är att det inte går att få tag på personer.

Jag har varit igång sen tidigt i morse och jag har fortsatt att skanna många dokument. Nu förbereder jag mig för att bli av med bilen som jag har sålt för länge sedan. Jag har äntligen talat med Gestorían (jag vet inte vad det kallas för på svenska). Det kan kanske jämföras med jurister som hjälper att ta tag i praktiska göromål, allt ifrån bokföring till att sälja bilar och all pappersexercis som det innebär.

Klockan 11 på måndag har jag möte med dom i stan, och då skall jag ta med mig alla originalhandlingar på bilarna, alla papper som gäller arv, samt sist men inte minst intyget som jag hämtade i onsdags där FCE Bank PLC har frånsagt sig äganderätten till leasingbilen. Först måste bilen över i mitt namn, sen skall det över till den nye ägaren. Det skall bli så skönt att äntligen få detta eländiga ärende ur världen.

Idag har jag varit på banken, dock inte i stan utan i bostadsområdet på andra sidan motorvägen. De tog kopior på arvsskatten och kunde se att de få tillgångarna jag har där fanns med. Det är mest skulder det är fråga om eftersom jag har lånet på solenergin där, vilket påminner mig om att jag snart måste pumpa in pengar på kontot så att jag har täckning för dragningarna på lånet.

I eftermiddag/kväll blir det i alla fall ett härligt avbrott för bridgespel. Det skall bli skönt att komma ifrån alla papper ett tag. Som vanligt träffas vi kl 17 en gång i månaden.

I helgen måste jag ägna mig åt företaget som ligger hopplöst efter under de senaste sex månaderna. Momsredovisningen för första kvartalet måste fixas och jag kom i alla fall ihåg att få ett kontoutdrag för februari på banken när jag var i stan sist, nu har jag underlaget för differensen som uppstod när jag bytte bank. Jag hoppas också få lite tid att vara i trädgården och njuta av det underbara vårvädret.

Etiketter: , , ,