Så fick jag tummen ur och åkte i väg till handelsträdgården. Jag skall byta ut döda växter som inte har överlevt vintern i krukor utomhus. Det blev en ganska dyr historia, fastän jag har medlemskort till Fronda och får rabatt så fick jag punga ut med nästan 900 kr, nå då ingick det 18 st pelargoner. Innan jag sätter igång skall jag dock äta lite. Passade på att tanka bilen på vägen hem och på macken köpte jag färdiga smörgåsar.

När jag kom hem så kollade jag mailen. Min svenske advokat skall opereras i nästa vecka, efter det så blir det åtminstone två veckors sjukskrivning. Det lutar nog åt att begära dispens med den svenska bouppteckningen ett tag. Nu spelar det inte så stor roll, men det hade varit skönt att få denna ur världen också.

Kanske att jag hinner få undan mer här hemma så att jag kan åka i lugn och ro till Sverige och samtidigt ha minnesstunden för de svenska vännerna och arbetskamrater som inte hade möjlighet att deltaga vid begravningen här hemma i december förra året. Som det känns just nu så skulle jag inte orka med både bouppteckning och minnesstund samtidigt, men ett par veckors tidsfrist kanske gör susen.

Nej, nu väntar växterna på mig, på återseende…

Etiketter: , , , , ,