I väntan på olika besked som inte kom har jag jobbat för fullt i trädgården idag. Under de senaste dagarnas sommarvärme med temperaturer runt 30 grader så har jag slagit om solenergin så att det uppvärmda vattnet går direkt ut i poolen. Jag dammsög den idag, men var för trött för att ta premiärdoppet, det var för övrigt alltid på valborg som maken badade för första gången varje år.

Sen har jag ägnat mig åt beskärning av döda grenar på klängväxterna runt pergolan, även här orkade jag inte göra klart, utan jag får fortsätta i morgon. Min ork tryter, det är väldigt jobbigt. Det känns som om jag har åldrats tio år på sex månader.

Jag hade hoppats på att få någon typ av besked från försäkringsbolaget Mapfre Familiar idag, men icke som icke. Inte heller har notariatet hört av sig, jag antar att det blir på måndag, eftersom det även är helgdag i Spanien i morgon. Inte heller har min spanska advokat hört av sig, jag hoppas att kunna hitta en lösning på livförsäkringsfrågorna snarast, eftersom dessa också måste tilläggsredovisas i den spanska bouppteckningen. Hos notarien skall jag hämta tillägget om företaget som också skall in, det hade varit himla skönt att få allt klart samtidigt.

Apropå advokat, idag blev min svenske advokat inlagd för operation. Ytterligare ett orosmoment. Risken är stor för att den svenska bouppteckningen blir framskjuten, men framför allt hoppas jag att allt går bra!

Jag kan tänka mig att det blir att åka in till Madrid på tisdag, på vägen skall jag stanna till vid kommunens fastighetsregister för att få till det förbaskade intyget som Banco Halifax kräver för att jag skall stå ensam för hypotekslånen. Jag blir trött bara jag tänker på denna bank!

Nu tänker jag inte göra något mer vettigt idag, jag skall zappa bland alla spanska digitalkanaler eller sätta på en dvd. Jag hoppas sen på en god natts sömn och att jag kan sova ut i morgon.

Ändrat strax före midnatt: Det märks att jag är snurrig, jag trodde det var den 30 april idag, jag hade kikat på en spansk almanacka från förra året och fick för mig att det var den 1 maj i morgon. Det märks att jag är trött, mao så har jag även morgondagen på mig att få diverse viktiga besked eftersom det är vardag.

Etiketter: , , , ,