Jag har redan fått kontakt med min svenske advokat/boutredningsman. Det glädjer mig att han mår såpass bra att han kunde maila mig. Han har ansökt hos tingsrätten om anstånd med bouppteckningen i en månad fram till den 18 juni för att vara på säkra sidan. Själv tror han att vi kan kalla till bouppteckningen någon gång i vecka 20 eller 21 och det passar perfekt för min planering av minnesstunden. Jag känner mig enormt lättad över detta besked.

Avseende de två annonserna jag försökte få in i två tidningar idag så har jag redan fått svar från den ena, Kristianstadsbladet, att jag inte kan annonsera om jag inte bor i Sverige. De behöver namn, adress, telefonnr och personnummer till den de skall fakturera. Det är ju absurt! Har svarat dom att dom kan maila mig vad det kommer att kosta och ange bank-/postgirokonto där jag kan sätta in pengarna. Sen skickar jag ett kvitto på att annonsen är betald och sen kan de sätta in den. Kan de inte acceptera detta så blir det ingen annons. Den andra tidningen har inte hört av sig än.

Nu blir det ytterligare planering under morgondagen, jag måste boka flygbiljett samt reda ut lite saker med min spanska advokat innan jag kan åka. Dessutom skall jag ha bridge hemma i morgon förmiddag. Tack och lov kommer de andra att stå för tilltugget för jag är helt slut just nu. Skall strax ta ett piller och lägga mig och försöka sova.

Etiketter: , , , , , ,