Jag blev väckt av en ylande katt vid sjutiden i morse. Frasse hade kommit in med en levande mus i sovrummet och ville väl få beröm antar jag. Det blev ett bryskt uppvaknande, jag hade kunnat sova betydligt längre, med att jag fick jaga ut honom genom dörren med musen i munnen.

När jag lite senare gick ut i köket så sprang en stor, fet kackerlacka omkring på köksgolvet. Detta är det första besök av dessa kräk sen vi köpte huset för 10 år sen. Jag undrar just var den kom ifrån. Jag sprutade myrspray på den tills den till slut vände sig på rygg och genomförde sitt sista sprattlande. När vi hyrde radhus tidigare så hade vi ganska gott om kackerlackor, så jag är hyfsat härdad. Men trevligare insekter än denna art finns definitivt!

Eftersom jag inte kunde somna om, så slutförde jag pappersexercisen från igår och skickade de sista dokumenten som den svenske boutredningsmannen efterfrågade. Jag orkade inte göra allt färdigt igår. Nu börjar till och med undertecknad se strukturen i det hela.

Idag skall jag planera inför morgondagens Madridbesök. Jag har en lång lista som jag gärna vill få utförd under en dag, går det inte så får jag dela upp det på två dagar. Jag skall börja med att stanna till vid fastighetsregistret i min kommun för att se om jag kan få till intyget att huset är skrivet i mitt namn. Något som Banco Halifax kräver för att jag skall ta över lånen till 100%. Detta är enligt bankens utsago det sista de kräver in, men det har jag hört förut. Jag litar inte en sekund på denna bank.

Sedan väntar två notariat, på ett skall jag hämta två tilläggsdokument, ett som skall med bouppteckningen samt ett annat som gäller ändringen av bolagsordningen för vårt lilla företag. Det sistnämnda skall registreras på Merkantilregistret. Till sist så skall jag besöka ett annat notariat för att hämta och betala för bilpapper. Tack och lov ligger alla dessa ställen hyfsat nära varandra, så hakar det inte upp sig någonstans så kanske jag kan genomföra allt på en dag. Nå det får morgondagen utvisa. Nu skall jag som vanligt förbereda ryggsäcken så att alla viktiga papper kommer med.

Etiketter: , , , , , , , , ,