Nu har jag de flesta dokument i ordning inför resan till Sverige. Har redan börjat packa ner i handbagaget och bocka av på checklistan.

I förmiddags åkte jag till banken och hämtade ut årsbeskedet för solenergilånet samt ett intyg att vi båda stod för detta lån och saldoställningen vi dödsdagen. Båda dessa papper skannade jag när jag kom hem och skickade till min spanska advokat, min svenska advokat fick en kopia på det sistnämnda.

I skrivande stund är ca 50 personer anmälda till minnesstunden och jag skall kontakta restaurangen på tisdag när jag är på plats i Sverige för att få en offert. När det gäller Sverige så ringde jag också kyrkvaktmästaren som var en kvinna och vi bokade preliminärt tid för överlämnandet av urnan till dagen innan. Sen har jag förgäves försökt få till en klipptid, men det verkar som frissan har stängt idag, för telefonsvararen går på hela tiden. Däremot lyckades jag få kontakt med en radiohandlare, jag får inte de marksända kanalerna på tv:n i Sverige att fungera, skulle gissa på att åskan har slagit ner i en fördelningsdosa. De skall försöka skicka en tekniker under nästa vecka.

Idag är det dags för den månatliga bridgen på en restaurang. Jag skall hämta upp en väninna kl 16.30 och kl 17 kör vi igång spelet. Undrar hur många vi blir idag, förra gången var det nog rekord med 20 deltagare.

Etiketter: , , , , ,