Passade på att uträtta lite ärenden på morgonen eftersom det inte hanns med igår. Jag började med apoteket där jag köpte ansiktstvätt och vitaminer. Sen åkte jag vidare till Optimera, ett byggvaruhus. Köpte ett nytt hänglås till trädgårdsskjulet samt en ny svabb. Det gamla sk teleskopskaftet, ett som man kan anpassa längden på fäster inte och man kan ju inte gå omkring som en pygmé och svabba golven. Det skall tilläggas att det gamla skaftet var helt oanvänt!

Nästa stopp blev handelsträdgården. Jag har nu köpt sommarblommor för krukorna ute, samt 1 ny clematis som skall ersätta den som dog i vinter. Sen blev det en röd stamros, dock inte lika stor som den som inte heller klarade vintern. Dom kostar en förmögenhet. Jag hoppas att jag skall kunna få bort den gamla själv, annars får jag be någon om hjälp.

Sen besökte jag en kille som har hjälpt mig att kolla värmen i huset i vintras samt klippt gräsmattan åt mig. Jag betalade vad jag var skyldig och få en snabb kopp kaffe. Sista stoppet blev på ICA, där jag har handlat en räkmacka igen. Den skall jag snart ha till lunch.

Jag har kommit en bit i planteringen, men jag har ju halva dagen kvar. Orkar jag inte allt så har jag morgondagen också.

Igår kväll fick jag klart bildspelet. Det blir 58 foton och tar ca 5 minuter att gå igenom. Jag tror det kan bli en perfekt avslutning på minnesstunden.

I morse installerade jag bankdosan på den stationära datorn, det verkar fungera utan problem. Sen tryckte jag upp 30 sånghäften för sånger under minnesstunden. Jag känner mig hyfsat förberedd för både minnesstunden och Stockholmsbesöket. Det enda som jag saknar som jag bad om igår är en offert från restaurangen. Denna måste med till Stockholm och bouppteckningen.

Nej, dags att få något till livs. Sen skall jag plantera vidare…

Etiketter: , , ,