I och med att vädret har varit ostadigt idag så har jag hållit mig inomhus och äntligen fått städat lite. Övervåningen återstår, eventuellt tar jag badrummet där uppe som är värst i eftermiddag.

Sen har jag kört iväg med gamla tidningar, flaskor och batterier till återvinningsstationen samt pantat gamla petflaskor hos ICA. Där inhandlade jag wienerkorv och mimosasallad som blir dagens lunch. Det skall bli gott efter jag postat detta inlägg.

Igår kväll fick jag en offert på minnesstunden av restaurangen. Jag mailade den med en gång till min svenske advokat. Idag fick jag svar att den duger utmärkt för att ta med i bouppteckningen. Skönt!

Idag fick jag påhälsning av makens halvsyster och hennes man. De har nyckar till gäststugan och sover över där emellanåt. I dag var det dock bara en snabbvisit. Det var bra att jag fick träffa dom, för jag behövde hennes personnummer till bouppteckningen. Det är mailat till advokaten nu.

Jag har alla papper i ordning inför bussresan till Stockholm i morgon, vad som återstår i princip är necessären, samt laptopen förstås. Men nu är det hög tid för lunch!

Etiketter: , ,