I natt har jag faktiskt sovit bra, det känns härligt att vakna hyfsat utvilad när man har en hel del på agendan för planeringen av morgondagens minnesstund.

Igår kväll satt vi och tittade på ”schlagerfiaskot” på tv:n, jag var så trött så att ögonen gick i kors, det avhjälptes lite med att vi gick en kvällspromenad med hunden när alla låtarna var färdigspelade. Ja, inte sörjer jag att inte Sverige kom med.

Klockan 11 skall jag ner till församlingshemmet. Restaurangen som håller i cateringen har bråda dagar. De har en minnesstund i eftermiddag, och tre olika evenemang inklusive min minnesstund i morgon. Därför börjar de duka upp borden redan idag. Alla jag talade med igår är imponerade över att jag lyckats få till att servera vin och öl. Fråga mig inte hur jag har gjort, men jag har fått det godkänt även om det saknas tillstånd. Det är säkert första och sista gången i församlingshemmets historia som detta sker. Jag tycker det är viktigt att den som vill skall kunna få ett glas vin eller två om de inte kör bil. Det lättar upp stämningen lite.

Sen blir det lunch igen med väninnan som jag bor hos. Vi skall ta en annan restaurang i byn och samtidigt försöka boka bord för de 10 personer som stannar över natten till söndagen. Jag skulle tippa på att vi blir ca 20 personer totalt. Det kan kännas bra att träffas lite avslappat efteråt och kunna prata i lugn och ro över en lättare bit mat på kvällen.

Ikväll skall vi gå igenom mitt bildspel med kritiska ögon och testa projektorn. Eventuellt ta bort sämre bilder och slimma upp det hela.

Men nu väntar duschen, sen skall jag se vad jag kan hitta på till frukost. Det är bara jag och Harry (hunden) hemma och jag har fria händer att utforska skafferiet och kylskåpet…

Etiketter: , ,