Helt plötsligt i morse så fungerar internet som det ska igen, jag slipper därför ringa ya.com som är min ISP. Dessvärre hinner jag inte skriva så mycket, det får bli i eftermiddag/kväll.

Jag skall strax iväg och spela bridge, egentligen har jag inte tid, men jag vill så gärna träffa vännerna igen. Dessförinnan skall jag till posten och hämta ett rekommenderat brev från Merkantilregistret, det låter illavarslande.

Jag har till sist lyckas boka en flygbiljett tur och retur till Barcelona den 20 – 26 juni. Jag skall ge mig själv en välbehövlig semestervecka med vänner från Göteborg. Jag har fått hotellrum på samma hotell som de skall vara på.

Jag försökte hela dagen igår att boka flyg med billighetsbolaget Ryan Air. Först från Sverige, sen från Danmnark och till sist från Spanien på kvällen. Jag fick konstanta felmeddelanden hela tiden, det var helt omöjligt att boka. Jag tom ringde deras support från Sverige till en kostnad av 15 kr/minut förutom vanlig telefontaxa. Det var inget fel på deras bokningssajt, nähä, nähä 😐

Idag valde jag istället Spanair och där gick det att boka utan problem, ca 150 kr dyrare men det är det värt. Man slipper dessutom alla extraavgifter för att ha med sig bagage osv.

Nej, dags att stänga datorn och åka till posten. På återseende senare…

Etiketter: , , , ,