Idag har jag varit igång hela dagen, från tidiga morgonen fram till nu, och jag känner mig verkligen nöjd. Poolen har städats, jag har tagit bort döda växter ur krukor och rensat ogräs.

Lagom till tennisfinalen kom Åsa, hon hade handlat lunch-take away hos Tony Roma’s, en amerikansk revbevskedja, och vi satt ute i pergolan och åt gott och mådde prima. Vi tittade halvhjärtat på matchen där svensken förlorade. Åsa ägnade sig åt kattvård (kammande av mina katters päls) och jag badade i poolen.

Efter matchen fick jag en lektion i bilarnas hemlighet; var jag öppnar motorhuven och kollar oljestickan, kylarvätskan och var jag fyller på spolarvätska. Jag känner mig som en total novis. Vi körde sen till en handelsträdgård där jag köpt ett par clematis och en stamros, sen körde vi till biltvätten. Tro det eller ej, men jag tror jag klarar det själv nästa gång, biltvätten alltså!

Sen Åsa lämnade har jag ägnat mig åt plantering av blommorna jag köpte, tagit ett nytt dopp i poolen, vars vattentemperatur är uppe i 30 grader pga solenergin. Härligt!

I morgon då det är vardag vet jag inte var jag skall börja eller sluta. Jag har en hel del trådar att nysta ut, och det är bråttom. Jag måste ringa spanska advokater det första jag gör på morgonen för att fixa till för mig obegripliga frågeställningar när det gäller vårt företag. Sen blir det kontakt med de som gjort renoveringen av fuktproblemen på taket, samt målaren som skall åtgärda problemen inomhus. Jag måste boka tid för att kunna komplettera bouppteckningen i Spanien mm, mm.

Sist, men inte minst så måste jag boka tid med min ”husläkare” igen. Jag har bara ett sömnpiller kvar och dessa behöver jag fortfarande för att kunna fungera som människa i mina försök att uträtta underverk…

Etiketter: , , ,