I väntan på flyget provar jag mitt nya mobila bredband på flygplatsen, det fungerar alldeles utmärkt. Hoppas på samma goda resultat när jag kommer fram till Calella i eftermiddag. Jag landar kl 12 i Barcelona och har därifrån beställt en delad transport till hotellet i Calella, Girona, ca 7,5 mil norröver.

Jag var för trött för att uppdatera igår kväll när åtta fanatiska rojalister lämnade vid 18-tiden. Det var riktig bröllopsyra hemma och i vissa känsliga ögonblick fick jag tom plocka fram asken med Kleenex, för mångas ögon tårades. Vi hade i alla fall enormt trevligt, och jag får skriva mer om vår träff senare. Jag hade givetvis räknat fel, en person till kom, men finns det hjärterum så finns det stjärterum.

Jag ser så framemot att äntligen få en behövlig ledighet och miljöombyte, hela 6 övernattningar på hotell med goda vänner vid havet. Härligt!

Etiketter: , , ,