Bordet är färdigdukat, med svenska flaggor och en ljuvlig bukett gula rosor och blå lavendel. Svenskare än så kan det knappast blir när åtta personer i svenskkolonin skall se på det kungliga bröllopet på tv. En flaska torr sherry står på kylning och nötter och oliver är framtagna, en perfekt start på lunchen. Än så länge skiner solen, men jag har lagt en duk på matsalsbordet inomhus om det blir väderväxlingar.

I morse skickade jag iväg underlaget för momsredovisningen, andra kvartalet till en kvinna som skall hjälpa mig i nästa vecka. Jag hoppas verkligen att jag inte har missat något nu. Nu har jag ju datorn med mig till Barcelona, så hon kan alltid nå mig och skicka filer vid behov.

Skall nu kika lite mer på min packning och föra över viktiga filer jag kan behöva på ett memory stick innan folket kommer klockan 14. Jag har redan ringt och beställt en taxi som kommer och hämtar mig kl 8. Skönt att ha det gjort.

Till sist några rader till min mamma, jag ringer dig på Skype från Barcelona där jag kommer ha det betydligt lugnare än nu.

Etiketter: ,