Det var då för väl att jag kom till läkaren igår kväll. Kl 12 hade jag 39,7 och 16.30 – 40,3. Jag tog febernedsättande och febern gick ner lagom till läkarbesöket. Då svettades jag ymnigt istället, var alldeles blöt i nacken och i pannan.

Läkaren kunde snabbt konstatera en bakteriell luftrörskatarr, och på en sån biter ju inte febernedsättande mer än tillfälligt. Jag fick antibiotika som skall tas i tre dagar, han vill se mig om 5-6 dagar igen. Kände mig mycket bättre i morse, en temperatur på 37,8 kändes som en baggis mot tidigare. Jag hoppas nu att antibiotikakuren biter på febern, har stora förhoppningar.

I morse orkade jag tom åka till posten och hämta ett rekommenderat brev från min svenske advokat, det var bouppteckningen i original tillsammans med skatteverkets beslut: Skatteverket har beslutat registrera bouppteckningen, som bifogas. Skatteverket handläggning av bouppteckningen är därmed avslutad. Fantastiskt! Det enda som retar mig är att advokaten avseende sina kostnader endast har tagit upp 35.000 kr, knappt hälften av var det slutade. Strunt samma, det viktigast är att det är klart.

Det fanns en anledning att jag bad honom skicka det rekommenderat. Det lilla postkontoret i vårt område är nämligen ovanligt duktiga att stoppa post i fel brevlådor. När jag kom hem i lördags låg 3 brev adresserade till nr 43 som är mitt husnummer, fast det var inte min gata. Jag lämnade in dessa till posten samtidigt i morse. Det är inte första gången detta har hänt skall tilläggas.

Ikväll kl 7 har jag visning av huset, jag borde röja undan en del, men jag låter det bero. Vad som känns bra är att det är färdigmålat så att de flesta skavankerna inte syns. Killen har varit här förr, så det kan ju vara positivt. Det enda han inte gillar är den kraftigt stigande tomten, inte så lätt att åtgärda precis, men utan stigning så har man inte den fina utsikten över bergen.

Nu skall jag ta det lugnt, är fortfarande matt. Har i alla fall tagit fram ett paket chicken wings för jag inser ju att jag måste börja äta igen.

Etiketter: , , ,