Jag tog det verkligen lugnt igår. Febern gick sakta men säkert ner, och nu på morgonen är jag helt feberfri. Det känns härligt även om jag fortfarande känner mig matt.

Vår onsdagsbridge är inställd, något som känns bra. Jag funderar i stället på att åka till läkarstationen igen och göra thoraxröntgen som jag har blivit ombedd att göra. När jag var hos läkaren i måndags kom jag på att jag hade gamla plåtar liggande med tillhörande rapport. Jag vänjer mig aldrig vid det spanska systemet att man själv skall hämta och ta hand om diverse analyser, röntgenplåtar osv, och sen ta med dom till läkarbesöket. Jag visste ju att det var ett tag sen den togs, men att det var så tidigt som 10 januari, trodde jag inte. För gammal enligt sköterskan och läkaren, men då var plåtarna bra. Låt oss hoppas på att det blir samma om jag kommer iväg idag.

Husvisningen igår gick bra (tror jag), jag kände inte igen mannen som varit här tidigare, men han tillsammans med en av de gulligaste mäklartjejerna enligt mitt tycke traskade runt i huset, knackade lite på väggar, och den förstnämnde såg nöjd ut. Jag hoppas att han observerade att fuktfläckarna var borta. De avslutade med en promenad i trädgården och jag såg att de stod och diskuterade utanför på gatan innan grinden gick igen. Jag kan inte mer än hålla tummarna.

Skall börja lägga upp en kalkyl så jag ser vad som blir över för lägenhetsköp så småningom. Mäklararvodena ligger på mellan 5-7%, sen skall hypoteket återbetalas, sen får man väl avsätta en hel del för notariehandlingar osv.

Nu är det dags för frukost, på återseende…

Etiketter: , , ,