Orken vill inte riktigt komma tillbaka trots att jag är feberfri. Jag antar att värmen påverkar en hel del, jag kan dock glädja mig åt mina svala golv inomhus. Jag åkte i alla fall iväg i förmiddags och tog röntgenplåtarna min läkare frågade efter, dessutom passade jag på att boka ny tid med honom på måndag förmiddag i nästa vecka. Efter röntgen köpte jag lite mat i en affär i närheten.

Vid fyra-tiden tog jag en siesta fram till tennismatchen mellan Nadal och Söderling. Denna såg jag utomhus i pergolan, inte så smart kanske med tanke på att det var varmt trots att jag satt i skuggan. Främsta anledningen var att jag ville passa på att kamma katterna, de var ovanligt rufsiga i pälsen när jag kom tillbaka från Barcelona.

Jag skall ta det lugnt och vila tom söndag om inget extremt inträffar. Jag har mailat min spanska advokat, så hon vet att jag finns på plats. Hon har dock inte hört av sig än. Det enda jag behöver göra i morgon är att stämma av företagets bankkonto per den 30 juni, men det gör jag ju lätt via internet.

Ikväll blir det sappande mellan tv-kanalerna igen, om jag somnar i soffan så spelar det ju ingen större roll. Nu är det vila som gäller…

Etiketter: ,