Jag har egentligen inte så mycket att skriva förutom att jag har försökt sköta hälsan största möjliga mån. Jag känner mig fortfarande inte i form, orken tryter, men jag tar en minut i taget.

Idag har jag kört en maskin tvätt på morgonen, på eftermiddagen åkte jag iväg och tankade bilen och körde den sen igenom en biltvätt. I morgon/idag (måndag) är den stora dagen då jag hoppas att den går igenom bilbesiktningen. Skulle den få fel så har jag ca två veckor på mig att fixa dessa, och kan sen återkomma.

Efter biltvätten passerade jag förbi MacAuto, en av Mac Donalds drivins och beställde en Cesear Sallad. Jag har inte varit på Mac Donalds på många år, men det var perfekt att få med sig en färdig lunch hem. Salladen smakade helt ok också.

Under morgondagen räknar jag med att få besked om bokning av flygbiljett till Sverige. Jag vill gärna få drygt två veckor under augusti. Lite hänger i luften, bl a besked om Holteravläsningen av hjärtrytmen. Jag måste även ta tag i Englands förfrågning om efterlevandepension i veckan, pga mina försök till vila så har jag inte rört ett enda papper i helgen. Var sak tar sin tid.

Nu är det dock hög tid att lägga sig…

Etiketter: , , ,