Idag har jag haft en lugn dag och det känns som jag fått lite uträttat på distans. Jag har fått årsredovisningar för företaget tillsänt mig via mail från min advokat och det återstår för mig att skriva under och sen skicka tillbaka via snigelposten. Dock har jag några frågetecken, så jag avstår från att åka till posten i morgon, det får bli i början på nästa vecka.

Igår hade jag en intensiv morgon, även om det inte var många fysiska aktiviteter så kändes det efteråt. Jag körde i god tid till läkarbesöket kl 10.10, det positiva var att det var många parkeringsplatser lediga vid den tiden, affärerna öppnar inte förrän klockan 10. Jag tog en café con leche innan läkarbesöket och fick sen träffa läkaren.

I receptionen passade jag på att hämta rapporten avs den senaste lungröntgen jag gjorde där. Det var den 30 september när jag precis hade käkat en tredagars antibiotikakur, jag var feberfri men yr och vimmelkantig när jag klev in hos dom. Denna röntgenplåt ville min husläkare se omgående, men efter mina äventyr hos akuten, jag bliv ditsänd från samma läkarstation, så tyckte jag det var bättre att vänta till dess att dessa analyser var klara.

Det var en tjock lunta papper jag visade upp från sjukhuset, alla möjliga diagram och plåtar, men husläkaren var inte nöjd. Han ville ha en ny lungröntgen eftersom den jag gjorde hos honom visade upp ett stort inflammerat område. Jag gjorde en ny röntgen på stället och sen var läkaren mycket positiv. Av inflammationen finns inte ett spår, nu är det bara hjärtat som spökar. Jag fortsatte ju med en stark antibiotikakur under tio dagar, så denna måste ha gjort susen!

Jag fick ett recept på ytterligare 50 dagar med sömnmedel och jag är spiksäker på att denna kur hjälper mig att hålla hjärtat i hyfsad trim.

Efter läkaren igår gick jag till apoteket och hämtade ut min medicin och handlade lite mat. Sen var jag helt slut. Låg framför tv:n och såg på tre dvd.

I morse när jag vaknade kände jag mig mycket bättre. Idag orkade jag tom gå ner till brevlådan för att hämta ett rekommenderat brev.

Ja det är bara att inse, in Espain we take it estepe by estepe…

Etiketter: , , ,