Så är analysen av holterbandet klart. Under de 24 timmarna som jag bar den i mitten på juli rusade hjärtat på som bara den. Som mest hade jag 279 slag/minut, och enligt diagrammet inträffade det när jag kom tillbaka till sjukhuset för att ta bort maskinen. Då kände jag mig verkligen kass och var yr i pottan som bara den.

Jag har drabbats av något som på spanska heter TIN – taquicardia intranodal och skall opereras för detta. Läkaren ville operera den 6 augusti, men då är jag på väg till Sverige, nästa förslag var den 23:e, men det är samma dag som jag reser hem. Tid är preliminärt bokad till den 3:e september. Ingreppet sker via ljumsken och om jag förstår det hela rätt så kan man rätta till de elektroniska impulserna som styr hjärtrytmen på detta sätt.

Jag skall fortsätta med min medicinering som tidigare och ta det lugnt. Det skall bli underbart skönt med semester, och jag tar med mig alla läkarpapper till Sverige om något skulle inträffa där.

Efter sjukhusbesöket åkte jag in till stan och advokatbyrån. Tyvärr hade min advokat inte hunnit klart med det som skulle göras, så det lutar åt att jag får åka in igen i nästa vecka för att skriva under några papper, något som jag inte ser fram emot.

På eftermiddagen ringde mäklaren som visade huset för det ryska paret i tisdags. Kors i taket, de är intresserade och vill se huset en gång till! Det intrycket fick jag inte när de var här och tittade. Dessvärre vill de se huset den 14:e augusti, och då är jag ju i Sverige. De är själva på semester nu. Jag får försöka lösa visningen på något sätt, för tänk om jag har hittat köpare, det hade varit fantastiskt.

Nu på morgonen skall jag åka till min husläkare, jag skall informera honom om mina äventyr med hjärtat och även be att han skriver ut en ask sömnmedel till. Att jag får en hyfsad sömn tror jag är viktigt för hjärtat. Sen när jag är tillbaka i Madrid får jag försöka börja med en avtrappning av pillren, den dagen den sorgen.

Etiketter: , , , , ,