Så är jag tillbaka i sommarhuset, rejält trött. Det blir viloläge resten av kvällen.

I morse åkte vi iväg till en fabrik som främst arbetar som underleverantörer till möbelindustrin. De är specialiserade på skinntillskärning, tapetsering och sömnad. Deras webbsida är i behov av en uppdatering, men det får bli senare i veckan. En massa nya foton togs, och den nuvarande hemsidan gicks igenom grundligt. Det är jättekul att se utvecklingen med nya maskiner, nya stora projekt och samverkan med kända designers, men företaget är minst lika duktiga på egen design.

Vi tog en lunchpaus på samma restaurang som ordnade för cateringen vid minnesstunden för maken. Gratinerad falukorv och potatismos, hur gott som helst!

Mitt under lunchen ringde sjukhuset som skall operera hjärtat. Operationen är flyttad till den 6:e september eftersom de inte kan ta två patienter på en dag. Jag står på kö för op den 30 augusti vid eventuellt återbud, men är definitivt bokad för den 6:e. Jag nämnde min mailadress vid mobilsamtalet och när vi var tillbaka vid fabriken hade redan instruktioner kommit via e-post, fantastiskt!

Jag skall anmäla mig på sjukhuset kl 14.00. Jag får inte äta något 8 timmar innan. Jag skall raka ljumsken och bröstet, det där gäller väl karlar antar jag 😉
Efter rakningen skall jag ta en dusch. Jag skall konsultera med läkaren vilka mediciner jag inte skall ta innan, och jag skall vara inlagd ett dygn.

Det skall bli enormt skönt att få bli opererad, för jag känner mina begränsningar när det gäller ork. Ändå njuter jag av semestern och tar en dag i taget.

I morgon kommer ev några vänner som jag träffade i lördags och hälsar på. Sen måste jag ringa för att försöka få liv i en död microugn och serva ett läckande kylskåp, till sist måste jag få tid för klippning. (Åsa, no worries, blonds have more fun!) De sistnämnda sakerna avgör hur resten av veckan ser ut. Jag är bjuden på kräftskiva i Göteborg på fredag, något som jag ser fram emot. Vill kombinera detta Göteborgsbesök med att hälsa på mamma. Nå, i morgon vet jag mer. Nu är det viloläge som gäller med fötterna högt!

Etiketter: , , ,