Det märks att de senaste dagarnas aktiviteter tagit på krafterna, igår kväll kände jag mig helt färdig och orkade inte vara med på grillfesten på kvällen. Jag lånade en säng istället och lyckades under allt stim sova ca 4 timmar. Vaknade vid 1-tiden på natten och sen satt vi uppe till halv fyra. Kunde somna omgående så fort jag lagt huvudet på kudden igen och vaknade kl halv tio i morse. Det känns bra, för den här sömnen var stärkande.

Förutom mitt trängande sömnbehov så var det en härlig dag igår. Vi hade verkligen tur med vädret, det kom endast några få regndroppar då och då.

Innan jag började bila mot nordöstra Skåne plockade jag en bukett i trädgården. Det första jag gjorde när jag kom fram var att åka till kyrkogården och sätta ut buketten i minneslunden. Sen åkte jag över till kompisarna och blev bjuden på en härlig svensk sommarlunch, matjessill, nyupplockad färskpotatis från trädgården samt övriga tillbehör.

Vid 15-tiden åkte vi iväg till festen Musik vid Immeln och fick bl a höra bröderna Rongedahl och Eric Saade.

Efter detta för mig intensiva program så blev jag som sagt mycket trött och orkade inte med så mycket mer. Idag hänger regnet över Åhus så det blir nog en lugn dag. Vad vi hittar på återstår att se. Jag stannar i ytterligare en natt. Skall göra lite webbsidejobb i morgon innan jag åker tillbaka till sommarhuset.

Etiketter: , , ,