Trots att jag missade kräftskivan i fredags kväll så fick jag en fin helg i Göteborg. Det var nog snarare bra att jag inte stressade iväg på fredagen, det blev en lugn kväll i Skåne istället. Efter en natt med bra sömn så kände jag mig redo att bila upp på lördagsförmiddagen istället.

Jag kom fram strax efter klockan 14 på eftermiddagen och vi fick en lugn kväll där vi blev serverade P:s fantastiska kokkonst. Möra köttbitar med potatisgratäng och pepparsås. M:s syster M kom också och vi satt länge och snackade innan vi till sist kom i säng. Jag kände stor skillnad av den dubblerade medicindosen på morgonen, hjärtat har hållit sig i schack och jag sov mycket bra natten till idag.

Idag har fyrmannawhistgänget träffats och förutom kortspel som hastigt fick flyttas inomhus efter ett skyfall så fick vi en god lunch på altanen.

Vid 17-tiden satte jag mig i bilen och körde vidare till mamma. Vi lagade en god middag och sen har jag tagit det lugnt. Jag har fixat lite småsaker på hennes dator som vi får jobba vidare med i morgon. Jag fick igång digitalboxen i rummet jag sover i, så snart skall jag lägga mig raklång i sängen och kika lite på tv:n innan det blir dags att släcka. Det kommer att bli tidigt sänggående för jag behöver vila. Men det bästa är att även idag har hjärtat skött sig, en fantastisk skillnad!

Etiketter: , ,