Jag fortsätter mitt lugna liv, fast jag har jobbat en hel del framför datorn idag. Det har regnat fram och tillbaka så det har ju passat bra.

Jag kom i alla fall iväg och handlade lite smått på ICA under förmiddagen, det var enda gången jag lämnade mammas hus.

På eftermiddagen ringde en av de spanska mäklarna, visningen blir av som planerat på onsdag kväll. Jag förvarnade henne att kylan är avstängd och att det kan lukta skunk när man kommer in i det instängda huset. Katternas torrfoder står nämligen i hallen, och den doften är inget vidare. Jag skall be att tjejen som hjälper mig med visningen öppnar huset på vid gavel så det blir korsdrag innan.

På kvällen fick jag stifta bekantskap med L, en mycket trevlig kille som hjälper mamma med det mesta praktiska. Det är skönt att hon kan få bra hjälp, jag vet ju själv hur det känns nu när man kan behöva hjälp med än det ena, än det tredje. Bara en sån sak som tunga lyft kräver ju en hel del trixande nu för tiden.

I morgon efter lunch börjar jag bila tillbaka mot Skåne. På vägen ner skall jag stanna till i Halland och hälsa på vänner som tidigare bodde i Madrid. De var även med på den svenska minnesstunden. Det skall bli jättekul att träffas igen under andra omständigheter.

Etiketter: , , ,