För en knapp timme sen ringde mäklaren från Spanien, ryssarna har lagt ett bud på huset! Det är ett skambud, men kanske jag kan få upp det lite. Jag får sätta mig och räkna på det i helgen. Hur man än ser på det så är det ju fantastiskt att någon äntligen bjuder på det. Mäklarna är också beredda att sänka sin avgift, från 3% av försäljningsvärdet till 2,5. Det är nog den lägsta procentsatsen av alla mäklare. Jag skall åka över och snacka med dom på tisdag morgon.

Igår hade jag en härlig dag. Jag fick besök från Göteborg, eller Helsingborg rättare sagt, där göteborgarna hade varit innan. Vi satt ute i solskenet och åt rödspätta, en av mina favoriträtter när jag är i Sverige.

Vid 16-tiden tog de bussen mot Helsingborg, och när jag klev in genom dörren så låg deras kamera kvar på golvet i hallen. Så i förmiddags åkte jag till ICA och postade den.

Nu är det dags för en annan svensk delikatess, en kantarelltoast till lunch. Inte så dumt!

Etiketter: , , ,